dilluns, 2 de febrer de 2015

TRENA DE CARBASSÓ I FORMATGE DE CABRA

Fa uns dies vem anar a sopar a casa la Núria i el Toni i ens van sorprendre amb una trena de pasta de full farcida de carbassó i formatge de cabra.

Ho vaig veure tan fàcil de fer i va quedar tan bo que vaig decidir provar-ho a casa, i aquest va ser el resultat!!

INGREDIENTS:
1 carbassó.
1 paquetet de rul·lo de cabra.
1 làmina de pasta de full fresca.

PASSOS:
1. Pelem el carbassó i el tallem a làmines fines. En una paella hi posem una cullerada d'oli i hi aboquem el carbassó. El deixem fer a foc suau fins que quedi ben tovet.
2. Estirem la pasta de full i la preparem per fer una trena, si mireu aquest enllaç veureu com s'ha de tallar.
3. Farcim la pasta amb el carbassó i el formatge de cabra i la tanquem.
4. La pintem amb ou batut i la posem al forn fins que tingui un bon color.

Fàcil, ràpid i saludable!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada