dissabte, 7 de febrer del 2015

TORTELL DE CABELL D'ÀNGEL


I ara una recepta d'aquelles fàcils, fàcils. Si teniu convidats i necessiteu fer alguna cosa ràpida i que
quedi bona, aquest és el postre ideal!!
 
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full.
Cabell d'àngel.
1 ou.
Ametlles picades.
Sucre.
Sucre glas.
 
PASSOS:
1. Agafem una làmina de pasta de full i la partim per la meitat. Ajuntem les dues parts per fer un rectangle ben llarg.
2. Al llarg de la pasta de full hi posem cabell d'àngel.
3. Ara enrotllem la pasta de full i quan arribem al final l'ajuntem mullant-la amb una mica d'aigua.
4. Quan tenim el rectangle enrotllat l'ajuntem per les puntes creant un cercle.
5. Batem un ou i pintem el tortell.
6. Per sobre, si en teniu, podem posar una mica d'ametlla picada i sucre.
7. Ho enfornem i al cap de 20 minuts, més o menys, quan veiem que ja té el color adequat, ho treiem.
8. Quan estigui fred li posem una mica de sucre glas per sobre.
 
Et voilà!! Un tortell boníssim que més d'un pensarà que l'has comprat a la pastisseria!!
 

2 comentaris:

  1. Ei Núria! Quina bona pinta té aquest tortell!! Sempre és bo tenir una mica de pasta de full per aquestes ocasions que comentes, i quedes genial jeje i amb lo bo que és el cabell d'àngel mmmm
    Petons

    ResponElimina
  2. Si, a casa sempre tinc a la nevera una mica de pasta de full, et pot salvar en més d'una ocasió!!

    ResponElimina