dimecres, 18 de febrer del 2015

FARCELL DE VERDURES I OU POCHÉ


Aquesta recepta la vaig veure en una revista i em va semblar molt bona idea, . Això si... així com n'hi ha que us dic que són fàcils, fàcils, d'aquesta us diré que és fàcil però entretinguda, s'ha de tenir temps i dedicació.
Ara, el resultat és espectacular!!
La quantitat que us posaré és per 6 persones.
INGREDIENTS:
2 pastes de full.
2 pastanagues.
2 pebrots verds.
2 cebes.
6 tomàquets.
2 carbassons.
6 ous.
Formatge parmesà rallat.
PASSOS:
1. Tallem tota la verdura en dauets petits. Quan ho tinguem tot a punt la posem en una cassola amb dues cullerades d'oli i una mica de sal. Posem el foc ben suau i tapem, i amb molta paciència deixem que es vagin fent, a tall orientatiu us diré que les vaig tenir ben bé dues hores. Els últims deu minuts destapeu la cassola i pugeu el foc per que s'evapori el líquid que hagin fet.
2. Prepareu els ous. Jo ho faig de la manera fàcil, però si algú s'anima ho pot fer com toca!! Agafeu una tasseta de cafè i poseu-hi per sobre un tros de paper film, a dins hi posem una mica d'oli i introduïm un ou i una mica de formatge ratllat. Donem voltes al film fins que hagi marxat tot l'aire i el lliguem amb fil de cuinar. Per qui no m'acabi d'entendre aquí teniu el procediment en fotos!!
3. Posem a bullir aigua i preparem un bol amb aigua ben freda. Quan l'aigua bulli hi posem els ous i els tenim 4 minuts de rellotge. Quan hagi acabat el temps els passem a l'aigua freda per parar la cocció.
4. Preparem els farcellets amb la pasta de full. Cobrim els motllos amb la pasta, hi fem unes punxadetes amb la forquilla i els posem al forn a 220 graus durant 12 minuts.
5. Quan ja estigui tot llest muntem el plat. A dins de cada farcell hi posem la verdura, i a sobre l'ou poché.
Us asseguro que en quan es barreja l'ou amb les verdures està deliciós!!

1 comentari: