dimecres, 11 de novembre del 2015

SEITONS EN VINAGRE

Vaig descobrir no fa massa que al Nil i al Bernat  els tornaven bojos els boquerons en vinagre, així que vaig investigar una mica com fer-los i realment és ben senzill... I veure'ls menjar amb delit tal i com ho fan, fa que et sentis orgullosa, jejeje.
Us passo la recepta que vaig descobrir al blog de La cuina de sempre, tot i que jo li he fet alguna modificació.

INGREDIENTS:
300 grams de seitons.
300 ml de vinagre de vi blanc.
1 cullerada de sal.
Oli.
All i julivert trinxat.

PASSOS:
1. Netegem bé els seitons i els hi treiem l'espina.
2. Un cop nets els posem amb aigua ben freda, gairebé congelada durant 10-15 minuts.
3. Passada aquesta estona buidem l'aigua i els posem a congelar. És important que estiguin unes 48 hores per evitar l'anisakis, ja que no deixa de ser que mengem un peix cru.
4. En un got preparem una cullerada de sal i vinagre fins dalt de tot, ho remanem i ho posem per sobre dels boquerons ja descongelats.
5. Passat el temps, colem el vinagre i és el moment de posar l'oli, si pot ser un oli ben bo.
6. Hi posem l'all i el julivert ben trinxadets i els deixem marinar mínim un dia si voleu que agafin gustet.

Els guardem a la nevera i ja els podem degustar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada