divendres, 23 de gener del 2015

TRUITA DE CARBASSÓ, GAMBES I BRIE

Ahir tocava fer truites per sopar i per variar una mica de la típica truita francesa amb o sense formatge, vaig agafar 4 cosetes que hi havia per casa i va quedar una truita ben bona!!

INGREDIENTS:
1 carbassó.
1 bosseta de gambes congelades.
Uns tallets de formatge brie.
4 ous
Oli i sal

PASSOS:
1. Tallem el carbassó ben fi i el posem en una paella amb una miqueta d'oli i el foc ben suau. Jo normalment el tapo i així amb el vapor també es va fent. Quan està ja ben tovet el reservem.
2. Mentre es va fent el carbassó passem les gambes per la paella. Un cop fetes, reservem.
3. Tallem el brie ben finet.
4. Batem els 4 ous, hi afegim una mica de sal i ja hi podem abocar el carbassó, les gambes i el brie.
5. Posem una miqueta d'oli a la pella i fem la truita.

Amb una miqueta de pa amb tomàquet està per llepar-se els dits!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada