dijous, 29 de gener del 2015

WOK AMB GAMBES, SÍPIA I POLLASTRE

Aquesta és una d'aquelles receptes que quan la vem tastar a casa, ens va enamorar. La idea la vaig treure de La cuina de sempre i tot i que li he fet algunes modificacions us asseguro que és bona en les dues versions!!

INGREDIENTS:
1 paquet de fideus xinos.
6 gambes.
150 grams de pit de pollastre.
150 grams de sípia.
1 cullerada de salsa de soja.
1 cullerada de salsa teriyaki.
1 culleradeta de canyella en pols.
1 culleradeta de Maizena.
1 bossa de verdures tallades en juliana.
1 o 2 bitxos.

PASSOS:
1. En el wok ben calent fem les gambes, un cop han canviat de color les reservem.
2. Mentre es van fent les gambes tallem la sípia i el pollastre a trossos i els salpebrem.
3. En el mateix oli on hem fet les gambes ara hi fem el pollastre. En quan està fet el reservem.
4. Ara hi afegim la sípia i hi posem una mica de salsa de soja i ho deixarem fer 2 minutets.
5. Reservem la sípia i ara hi posem la bossa de verdures i la salsa teriyaki. Afegim també la canyella i els bitxos.
6. Paral·lelament bullim els fideus.
7. En un got amb aigua hi disolem la maizena, quan estigui ben disolt barregem tots els ingredients menys els fideus i hi aboquem la maizena. Ho deixem coure una miqueta i de seguida veureu que la salsa comença a lligar.
8. Ara és el moment de barrejar-ho amb els fideus i a menjar!!

BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada