dijous, 29 d’octubre del 2015

TONYINA EN CONSERVA



Si m'haguessin dit que fer tonyina en conserva era tan fàcil ja faria molt que no en compraria al supermercat!!

Us animo a fer-la, fàcil, econòmic i un gust molt curiós de tonyina.

INGREDIENTS:
Tonyina.
Sal.
Oli d'oliva.

PASSOS:
1. Posem aigua en una olla força gran. Per cada 5 litres d'aigua hi haurem de posar 500 grams de sal. No tingueu por, no quedarà pas massa salat.
2. Quan l'aigua estigui bullint hi posarem la tonyina. Jo la vaig demanar tallada a lloms i sense espina.
3. La deixarem bullir 35 minuts. Quan hagi passat aquest temps la traurem i la deixarem refredar una mica.
4. Quan ja la puguem tocar la posarem dins de pots de vidre i els omplirem amb oli d'oliva. Els taparem i ho posarem al bany maria uns 30 minuts.

Llest!! Fàcil, oi? Doncs a disfrutar d'unes bones amanides o d'uns bons entrapans!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada