dimarts, 27 d’octubre del 2015

PLUM CAKES SALATS

A l'escola on treballo ens hem inventat el club del croissant, cada setmana una de les mestres ha de portar esmorzar per compartir amb les demés. Fa dues setmanes em va tocar a mi i vaig decidir portar uns plum cakes salats, un de frankfurt i un de variat. Les receptes les vaig treure respectivament de la Cristina i del blog de Ana en la cocina


.

Com que van agradar força, poso la recepta per si algú els vol fer a casa seva!!

PLUM CAKE DE FRANKFURT

INGREDIENTS:
4 ous.
150 grams de farina.
125 ml de llet.
100 ml d'oli d'oliva.
1 sobre de llevat.
100 grams de formatge curat d'ovella.
1 pessic de sal.
5 frankfurts grans.

PASSOS:
1. En un bol barregem la llet i l'oli.
2. Anem afegint els ous fins que quedi ben barrejat.
3. De mica en mica anirem afegint la farina i el llevat sense deixar de batre.
4. Per acabar incorporem la sal i el formatge ratllat.
5. En un motlle de plum cake hi posem esprai desmotllable o bé farina i hi aboquem una mica de massa. posem tres frankfurts, seguim afegint massa i posem dos frankfurts més. Han de quedar coberts completament.
6. Ho posem al forn preescalfat a 200º entre 35 i 45 minuts.

PLUM CAKE SALAT

INGREDIENTS:
3 ous.
175 grams de farina.
75 grams d'oli d'oliva.
125 ml de llet.
1 cullerada de llevat.
1 cullerada d'orenga.
1/2 cullerada de sal.
100 grams de daus de bacó.
100 grams de barreja de formatges ratllats.
50 grams d'olives negres sense pinyol.
50 grams de pebrot vermell en conserva.
25 grams de formatge parmesà en pols.

PASSOS:
1. Fem el bacó a la paella sense afegir oli i el deixem refredar.
2. En un bol batrem els ous i hi afegirem la llet, l'oli, la sal i l'orenga.
3. Quan estigui ben remenat hi afegirem la farina i el llevat i ho integrarem bé.
4. Afegim a la barreja el bacó, les olives tallades ben petites, el pebrot ben talladet i el formatge ratllat.
5. En un motlle de plum cake hi posem esprai o farina i hi aboquem la barreja. Posem per sobre el formatge parmesà i ho enfornem amb el forn preescalfat a 180 graus durant 35-40 minuts.

Espero que us hagin agradat, són molt ràpids i fàcils de fer!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada