dimarts, 20 d’octubre del 2015

TATIN DE TOMÀQUETS

Aquesta és una recepta molt vistosa i que queda molt bona per quan tens convidats, és molt vistosa i original.

La recepta l'he extret del bloc Directo al Paladar, un bloc de referència a casa nostra.

INGREDIENTS:
1 massa de pasta de full rodona.
6-8 tomàquets de rama.
250 grams de formatge ementhal o gouda.
100 grams de farina de galeta.
Romaní.
Sal i pebre.

PASSOS:
1. Tallem els tomàquets per la meitat i traiem la polpa. Els salem i els deixem escórrer 10 minuts, així traiem l'excés d'aigua.
2. Barregem el formatge amb daus amb el romaní, la sal i el pebre.
3. Omplim les meitats de tomàquet amb aquesta barreja, on prèviament hi haurem posat una mica de farina de galeta.
4. Cobrim un motllo rodó de pastís amb paper de forn, hi posem els tomàquets amb l'obertura cap per dalt i els cobrim amb la pasta de full, tapant bé pels costats.
5. Punxem amb una forquilla i ho posem al forn a 200º uns 30 minuts. Ho deixem atemperar i ho tombem sobre un plat. Traiem el paper de forn i ja ho podem degustar!!

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada