dissabte, 4 d’abril del 2015

ORADA AL FORN AMB PATATA I CEBA

Aquesta és una recepta que sovint fem a casa, tant sigui amb orada com amb qualsevol altre peix, les patates i la ceba fetes d'aquesta manera agraden sempre!!

INGREDIENTS:
1 orada gran o una petita per cadascú.
2 o 3 patates.
1 o 2 cebes.
4 tomàquets madurs.
1 got de vi blanc.
1 llimona.

PASSOS:
1. Pelem les patates i les cebes i les tallem a làmines no massa gruixudes. Les posem a la safata del forn, els hi posem sal i pebre, un rajolí d'oli i les posem a fer a 200 graus.
2. Passats 10 minutets li afegim un got de vi blanc, el tomàquet tallat a trossos i una mica de pebre vermell dolç i ho deixem 10 minuts més. Quan ho tornem a obrir ha d'estar gairebé tou.
3. Ara és el moment d'afegir la orada que haurem preparat amb unes rodanxes de llimona insertades en uns talls i una mica més de pebre vermell. Hi posem una mica més d'oli i en 10 minuts més el tindrem fet.

Us ho recomano, queda molt i molt bo!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada