dimecres, 25 de febrer del 2015

RAP AMB PERNIL CRUIXENT

Avui una recepta de rap, un peix que m'agrada molt i que es pot cuinar de moltes maneres. La recepta surt de la revista Saber cocinar del mes de febrer, i us la recomano per la senzillesa i rapidesa en fer-la.

INGREDIENTS:
600 grams de llom de rap.
8 tires de pernil salat.
2 alls.
50 grams de pinyons.
4 tomàquets secs amb oli.
1 rameta de romaní
Oli, sal i pebre.

PASSOS:
1. Tallem el rap en 8 trossos de la mateixa mida. Els salpebrem i els emboliquem amb el pernil salat lligant-los amb un cordill.
2. Pelem els alls i els tallem en làmines ben fines.
3. Escalfem en una cassola 100 ml d'oli, afegim els alls i després els lloms de rap.
4. Els sofregim durant uns minuts i retirem els alls, els reservem.
5. Tapem la cassola i prosseguim la cocció durant 2 o 3 minuts.
6. Escorrem els tomàquets i els piquem ben fins. Rentem el romaní i piquem els pinyons.
7. Treiem el fil de cuina dels lloms de rap, els repartim pels plats i els acompanyem amb els alls que hem reservat anteriorment i la barreja de tomàquets, pinyons i romaní.

BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada