Mirant revistes de receptes vaig topar amb un còctel de verdures amb pollastre que em va cridar l'atenció, el problema era que totes les verdures anaven en cru, i això era un handicap pels nens, estava clar que no s'ho menjarien... així que vaig decidir sofregir a foc lent les verdures i després barrejar-les amb el pollastre.
Quina bona idea!! Als nens els hi va encantar, van menjar més verdura que altres dies i va quedar un plat ben bo!!
INGREDIENTS:
1 ceba.
1 pebrot verd.
1 pastanaga.
Pèsols.
1 ou.
2 tomàquets madurs.
PASSOS:
1. Es tallen totes les verdures a daus petits i es posen a la paella amb una cullerada d'oli a sofregir a foc lent. Jo tapo la paella i poso el foc realment molt baixet, triga en fer-se però queda tot ben tou.
2. Posem a bullir els pèsols juntament amb l'ou durant 10 minuts.
3. Tallem el pollastre a daus i el fem a la planxa.
4. Quan estigui tot fet pelem l'ou i el tallem a trossos.
5. Barregem tots els ingredients, i llestos!!
Un menjar equilibrat i per sucar-hi pa!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada