Remenant la revista de cuina del Lecturas d'aquest mes vaig veure aquest estofat que tenia molt bona pinta, i era una manera de donar més gust a una carn que és un pèl insípida... Així que em vaig animar i a provar-ho s'ha dit!!
INGREDIENTS:
600 grams de pit de gall d'indi.
2 cebes petites.
1 dent d'all.
4 pastanagues.
1 llimona.
1 pessic d'orenga.
1 pessic de comí.
1 branqueta de julivert.
1 branqueta de farigola.
Sal.
Pebre.
Oli d'oliva.
PASSOS:
2. Escalfem 3 cullerades d'oli en una paella i els daurem per tots els costats. Els salpebrem i els retirem.
3. Rentar la llimona i tallar la pell sense la part blanca, en juliana i molt fina.
4. Pelar les cebes i l'all. Partir les cebes en tires i picar l'all. Pelar les pastanagues i tallar-les en rodanxes. Rentar també el julivert i la farigola i picar-los.
5. Afegir una cullerada més d'oli a la paella i posar-hi la ceba i l'all. Sofregir-los durant 10 minuts. Incorporar la pastanaga i prosseguir la cocció uns 5 minuts. Salpebrar i aromatitzar amb el comí, l'orenga, el julivert i la farigola.
6. Incorporar els daus de gall d'indi i les tires de la pell de la llimona. Afegir un got amb aigua i remenar. Tapar i deixar coure, a foc suau, durant 15 minuts.
Llest per servir!! Fet d'aquesta manera queda molt aromatitzat, podeu jugar una mica amb les herbes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada