Seguint amb els dinars d'aniversari, avui posaré el dinar que vaig fer per celebrar els 40 anys del meu cunyat i els 34 meus.
És una recepta que vaig trobar a la revista del Lecturas i que està ben bona!!
INGREDIENTS:
300 grams de costella de porc.
600 grams de patates.
200 ml d'oli d'oliva.
1 ou.
100 grams de farina.
1 gotet de vi blanc.
1 dent d'all.
1 ceba.
200 ml de brou de carn.
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç.
1 culleradeta d'herbes provençals.
1/2 culleradeta de comí.
PASSOS:
1. Posem a escalfar el forn a 200º.
2. Salpebrem les costelles i els hi posem una mica de pebre vermell dolç, el comí i les herbes provençals.
3. Les ruixem amb dues cullerades d'oli i les posem al forn uns 15 minutets, els hi donem la volta i les deixem 15 minuts més.
4. Pelem i rentem les patates. Les tallem a rodanxes i les salpebrem.
5. Les passem per farina i després per l'ou batut.
6. Les fregim en una paella amb l'oli ben calent uns dos minuts per cada banda. Quan estiguin les treiem i les posem sobre paper absorbent.
7. Pelem la ceba i l'all i els piquem. Retirem la major part de l'oli de la paella i ho sofregim durant 10 minuts, remenant de tant en quant.
8. Reguem el sofregit amb el vi i deixem evaporar a foc viu.
9. Afegim el brou, deixem que bulli i incorporem les patates.
10. Baixem la flama al mínim i seguim amb la cocció durant 20-30 minuts, movent la paella quan creguem necessari. Han de quedar tendres però sense desfer-se.
11. Hi posem sal si ho creiem necessari i ho emplatem!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada