dimarts, 19 de maig del 2015

CROQUETES DE BACALLÀ

Aquestes croquetes de bacallà són molt fàcils de fer i queden realment molt bones. Suposo que moltes persones les fan d'aquesta manera, però jo us poso la recepta que s'ha fet sempre a casa.

INGREDIENTS:
200 grams de bacallà esqueixat (jo compro uns paquets preparats del Mercadona)
1 ceba.
  • 1 gra d'all.
  • 100 grams de farina.
  • 1 litre de llet aproximadament.
  • Oli d'oliva.
  • Sal.
  • Julivert.
  • Farina.
  • 2 ous.
  • Farina de galeta.

  • PASSOS:
  • 1. Piquem la ceba i l'all i ho posem a sofregir. 
  • 2. Triturem el bacallà.
  • 3. Quan comenci a estar transparent hi afegim el bacallà i ho removem.
  • 4. Afegim la farina, remenem i anem posant la llet poc a poc. Anem remenant i quan portem uns 10 minutets hi afegim el julivert picat.
  • 5. Ho passem en una font i ho deixem refredar. Ho tapem amb film transparent perque no faci crosta.
  • 6. Quan la massa sigui freda fem les croquetes, les enfarinem, les passem per ou i per pa rallat.
  • 7. Les posem a fregir i les posem sobre un plat amb paper absorvent.
  • Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada