Aquestes croquetes de bacallà són molt fàcils de fer i queden realment molt bones. Suposo que moltes persones les fan d'aquesta manera, però jo us poso la recepta que s'ha fet sempre a casa.
INGREDIENTS:
200 grams de bacallà esqueixat (jo compro uns paquets preparats del Mercadona)
1 ceba.
1 gra d'all.
100 grams de farina.
1 litre de llet aproximadament.
Oli d'oliva.
Sal.
Julivert.
Farina.
2 ous.
Farina de galeta.
PASSOS:
1. Piquem la ceba i l'all i ho posem a sofregir.
2. Triturem el bacallà.
3. Quan comenci a estar transparent hi afegim el bacallà i ho removem.
4. Afegim la farina, remenem i anem posant la llet poc a poc. Anem remenant i quan portem uns 10 minutets hi afegim el julivert picat.
5. Ho passem en una font i ho deixem refredar. Ho tapem amb film transparent perque no faci crosta.
6. Quan la massa sigui freda fem les croquetes, les enfarinem, les passem per ou i per pa rallat.
7. Les posem a fregir i les posem sobre un plat amb paper absorvent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada