dimecres, 10 de juny del 2015

FILET WELLINGTON


Feia temps que volia provar de fer aquesta recepta i després de molt buscar vaig trobar la de la pàgina del Sergio i se'm va fer la boca aigua!!

Tenia la ocasió perfecte per fer-ho, venien uns amics a dinar i era una aposta segura. Així que em vaig posar mans a la massa...

INGREDIENTS:
1 filet de porc.
1 placa de pasta de full.
250 grams de xampinyons.
1 llauna de paté.
Pernil salat.
1 ou.

Per la salsa:
1 pastanaga.
1 ceba.
100 grams de xampinyons.
Brou de carn.
1 cullerada de farina.

PASSOS:
1. El primer que hem de fer és segellar la carn a la paella a foc fort. El salpebrem.
2. Untem de paté la placa de pasta de full.
3. Fem els xampinyons tallats a làmines. Una vegada fets els posem a sobre el paté.
4. Posem el pernil salat a sobre els xampinyons i el filet al mig.
5. Ara emboliquem el filet amb el pernil salat i tot seguit el tanquem bé amb la pasta de full.
6. El decorem i el pintem amb ou. El posem al forn a 200º entre 20-25 minuts.
7. Per fer la salsa: fem els xampinyons, la ceba i la pastanaga a foc lent. Una vegada fet i ben tovet afegim una cullerada petita de farina i uns 300 ml de brou. Ho deixem cuinar 15 minutets més. Un cop tenim la salsa la passem per la batedora.

BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada