dissabte, 20 de juny del 2015

PASTÍS DE DONUTS


Aquest és l'altre pastís que vaig fer per la festa del Nil i els seus amics. A mi personalment em va agradar més aquest, tot i que atipa un munt!!, però va haver gustos per tot.

Aquesta recepta és del blog de Pasen y degusten.

INGREDIENTS:
Per la base:
2 sobaos.
3 donuts.

Per la crema:
6 donuts.
500 ml. de nata.
250 ml de llet.
125 grams de sucre.
250 grams de formatge cremós.
2 sobres de cuallada.

Pel crumble:
50 grams de galetes digestive.
25 grams de sucre morè.
25 grams d'ametlles.
30 grams de mantega.
Un pessic de canyella en pols.
1 donut.

PASSOS:
1. Per fer la base, triturem els sobaos i els donuts i posem la barreja sobre el motllo, apretem i allisem.
2. Per fer la crema, triturem els donuts.
3. Posem al foc la nata amb la llet, el sucre, els donuts triturats i el formatge cremós. Remenem suaument els ingredients fins que el formatge es fongui.
4. Quan la barreja sigui calenta sense arribar a bullir incorporem els sobre de cuallada. Remenem bé per que no es facin grumolls i deixem que es refredi una mica.
5. Un cop feta la crema, la posem sobre la base del pastís, esperem que refredi i la posem a la nevera.
6. Per fer el crumble (millor el dia següent), posem tots els ingredients al robot de cuina i triturem fins que veiem que té un aspecte sorrenc. Treiem el pastís de la nevera i posem el crumble per sobre.

Si les tasteu ja em direu quina us agrada més!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada