La Mercè de Destapant cassoles ens convida a participar cada mes al Del blog al plat. Es tracta de conèixer un blog que ella ens proposa i triar una de les receptes que més ens agradi per fer-la nosaltres a casa.
En aquesta ocasió ens proposa el blog de la Marylou, Pa amb tomàquet. És un blog amb molta trajectòria i on hi ha mil i una receptes per triar!! En aquest cas vaig escollir unes cloïsses a la marinera que van resultar ser molt senzilles de fer i amb un resultat espectacular.
1 kg de cloïsses.
4 tomàquets madurs.
1 got de vi blanc.
2 cullerades de picada d'all i julivert.
Oli d'oliva.
PASSOS:
1. Escaldar els tomàquets en aigua bullint. Deixar refredar, pelar, treure les llavors i tallar-los en dauets.
2. En una cassola amb oli posar-hi les cloïsses per que s'obrin. Tapar la cassola. Quan gairebé estiguin obertes afegir els daus de tomàquet.
3. Dos minuts més tard incorporem el vi i la picada d'all i julivert.
4. Tapem una altra vegada. Esperem a que les cloïsses estiguin obertes i a menjar!!
A jutjar per la fotografía estaven per llepar-ne les cloves i tot!!!. Moltes gràcies per participar!
ResponEliminaNo coneixia el teu blog, i a mes a mes, veig que ets de Sants!, jo també! (carrer Vallespir). Potser coincidim pel barri, escola...i ens mig coneixem... No sé si saps que a Sants en som una bona colla de blocaires!. Una abraçada!
Ostres, quina casualitat!!! Depèn d'on estiguis de Vallespir estem ben a la vora, jo visc just davant del Parc de l'Espanya Industrial. Així que en som uns quants?? A veure si els vaig coneixent!!
ResponEliminaGràcies pel teu comentari!!
Hola Núria,
ResponEliminaJo també he triat la mateixa recepta que tu. Oi que estaven molt bones aquestes cloïsses.
No coneixia el teu blog i m'ha agradat molt. Aviat faré alguna de les receptes que proposes. La primera serà la Foccaccia d'olives que té una pinta superbona.
Petons
Conxita
http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/02/cloisses-en-salsa-verda-les-cloisses.html
Hola Conxita, estaven molt i molt bones!! Ara mateix em passo a fer una volteta pel teu bloc.
ResponEliminaLa focaccia ja veuras que bona, ara quan ve gent a casa sempre en faig i a tots els hi agrada!!
Petons!!
Hola, soc l'Anna de retallsdecuina.cat. No coneixia el teu blog, però gràcies a Destapant Cassoles he pogut passar-m'hi i veure que tens receptes molt bones...he vist un pastís de formatge...nyam!! Ens anirem veien! Una abraçada!
ResponEliminaHola Anna, benvinguda!!! Quina il·lusió anar rebent visites, jijiji. Ara mateix vaig a veure el teu blog!!
ResponEliminaPetons
Gracies a del blog al plat t'he conegut, ara em passejo pel teu blog!! Aquestes cloisses fan molt bona pinta!! Bon cap de setmana
ResponEliminaBenvinguda Teresa, espero que t'hi trobis a gust!! Ara he mirat el teu blog i ja he vist unes quantes receptes que hauré de provar de fer!!
EliminaPetons!!
Jo tampoc coneixia el teu blog, m'ha encantat! gràcies per participar!!!
ResponEliminaPetonets
Una recepta molt ben triada!! aquestes cloisses han de saber estupendes. Una abraçada!!!
ResponEliminaGràcies Joaquina!!
Elimina