El primer pastís que vaig pensar en fer per la festa d'aniversari l'havia vist moltes vegades i penso que és ideal per nens petits, ja que va ben ple de lacasitos, però volia que el pa de pessic fos diferent i no fos el típic de iogurt. Així que vaig començar la cerca i vaig trobar a La cuina de la Mussola aquest pastís de carbassa que em va captivar.
Té un gust molt suau i queda molt esponjós, boníssim!!!
INGREDIENTS:
300 grams de carbassa neta.
100 grams de mantega a temperatura ambient.
150 grams de sucre.
150 grams de farina.
50 grams de coco ratllat.
3 ous grans.
1 sobre de llevat.
1 polsim de sal.
Ratlladura d'una llimona.
PASSOS:
1. Preescalfem el forn a 200 graus.
2. Pelem i trossegem la carbassa i la posem en un bol apte pel microones coberta d'aigua. El posem a màxima potència i deixem que s'estovi. La deixem refredar i reservem.
3. En un bol barregem la farina, el llevat, la sal i el coco fins que quedi tot ben integrat.
4. En un altre bol batem el sucre i els ous fins que quedi una massa ben espessa. Ara hi afegim la ratlladura de la llimona. Ja ho podem afegir als ingredients secs fent moviments envolvents fins que quedi una barreja homogènia.
5. Fem un puré amb la carbassa i hi afegim la mantega. Ho batem amb les varetes elèctriques. Un cop fet ho podem afegir a la barreja anterior amb molta cura.
6. Ja ho podem posar al motlle, untat prèviament amb mantega i farina, i posar- ho al forn entre 30 i 40 minuts.
El deixem refredar, el decorem com més ens agradi i a menjar!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada