L'altre dia per sopar vem fer uns musclos farcits diferents i originals que van agradar tant a grans com petits.
És una recepta que vem treure de la revista de cuina del Lecturas. Tot i que donen feina queden molt bé com a aperitiu.
1 kg de musclos.
3 ous.
1 ceba.
2 tomàquets.
1 branqueta de julivert.
6 cullerades de pa ratllat.
PASSOS:
1. Rentar els musclos i coure'ls al vapor durant 4 minuts. Un cop fets els escorrem, tirem els que segueixen tancats i els deixem refredar.
2. Posem a bullir els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Quan ja estiguin els refredem, els pelem i els piquem.
3. Rentem i sequem el julivert. Pelem la ceba i els tomàquets. Piquem ben petitó cada un d'ells.
4. Posem la ceba en una paella amb una miqueta d'oli i la deixem fer entre 4 i 5 minuts. Quan estigui toveta la treiem i la barrejem amb els tomàquets, els ous i el julivert. Salpebrem una miqueta.
5. Posem el musclos en una safata. Els omplim amb la barreja anterior i els hi posem per sobre una mica de pa ratllat.
6. Els gratinem una miqueta sota el grill i ja els podem menjar.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada