dimecres, 21 de gener del 2015

CONFITURA DE PEBROT GROC I VERMELL





Encetem el recull de receptes amb una melmelada de pebrot que queda boníssima i és ben fàcil de fer.

En aquesta ocasió vaig fer una de pebrot groc i una de pebrot vermell, en tots dos casos els ingredients són els mateixos.




INGREDIENTS:

400 grams de pebrot (del color que sigui).
200 grams de sucre.
50 grams de vinagre.
100 ml d'aigua.

PASSOS:

1. Rentem els pebrots, els tallem a trossos i els triturem al robot.
2. En una olla petitona hi posem el pebrot i hi afegim la resta dels ingredients.
3. Deixem que es vagi fent a foc lent més o menys entre una hora i una hora i mitja.
4. Un cop finalitzat i encara en calent posem la melmelada dins d'un pot esterilitzat, el tombem cap per avall per que es faci el buit i una vegada s'hagi refredat ja la podem guardar o menjar!!






Fàcil oi? Servit amb unes torradetes amb formatge cremós queda deliciós.

BON PROFIT!!

1 comentari: