Ahir per dinar no tenia massa ganes de cuinar, a la nevera tenia dos filets de porc i unes tires de cansalada, i en un tres i no res vaig tenir llest un dinar per llepar-se els dits. Per que no quedés tant sosaina vaig improvisar una salsa de fruits vermells amb una llauna que tenia en conserva des de feia ja molt de temps...
Així que aquí teniu una recepta d'aquelles que queden bé i són ben fàcils!!
INGREDIENTS:
Filet de llom.
Tires de cansalada.
Per la salsa:
160 gr. de fruits vermells.
115 gr de suc de taronja.
65 gr de sucre.
1 cullerada i mitja de crema balsàmica de Mòdena.
1 culleradeta de Maizena.
Sal.
Pebre.
Oli d'oliva.
PASSOS:
1. Salpebrem els filets i els emboliquem amb les tires de cansalada. No cal posar-hi oli ja que la cansalada ja s'ocupa de deixar anar el greix.
2. Els posem al forn a 180º uns 20-25 minuts. Si ens passem correm el risc que quedin massa ressecs.
3. Per fer la salsa:
- Posem en una olla els fruits vermells, el suc, el sucre i el vinagre balsàmic.
- Deixem a foc suau fins que es dissolgui el sucre.
- Afegim si és necessari una miqueta de sal
- Per fer la salsa més espessa hi afegirem un got amb una culleradeta de maizena i una miqueta d'aigua freda.
- Remenem fins que tingui la consistència que ens agrada i retirem del foc.
4. Tallem els filets i afegim la salsa.
BON PROFIT!!
Hola Núria! No coneixia el teu blog, i m'encanta! Així que em quedo com a visitant per aquí!
ResponEliminaMolts petons
Quina il·lusió el teu comentari!!! Ara vinc a conèixer el teu blog!!
ResponEliminaHola Núria, t'acabo de descobrir a través del blog de l'altra Núria. Vaig a passejar-me per casa teva , em sembla que m'agradarà força.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Benvinguda Dolça!! Espero que t'agradi i espero tenir prou constància com per anar posant les receptes!! De moment estic força animada!!
ResponElimina