dimecres, 21 d’octubre del 2015

ARRÒS NEGRE

Jo i els arrossos no som massa bons amics, sovint em queden passats, però les ganes del petit de casa per menjar un arròs negre van fer que m'hi llencés!!

Vaig triar la recepta de La cuina de sempre que mai falla i sempre queda bé, i així va ser!!

INGREDIENTS:
400 grams d'arròs.
1 sípia amb la melsa i la tinta.
2 cebes.
2 tomàquets.
1 litre de brou de peix.
Oli i sal.
Pebre vermell dolç.

PASSOS:
1. Rentem bé la sípia i la tallem a daus. Tallem la ceba ben petitona i ratllem els tomàquets.
2. Dins els tomàquets hi posem una mica de pebre vermell dolç i la melsa de la sípia.
3. En una paella amb un bon raig d'oli hi afegim la ceba. L'hem de deixar fins que estigui ben caramelitzada.
4. Quan estigui hi afegim el tomàquet i el deixem fer durant 5-10 minuts.
5. Quan comenci a enganxar-se a la paella és el moment d'afegir-hi la sípia, ho barregem bé i deixem que es faci una 15-20 minuts més.
6. Arriba el moment d'afegir l'arròs, el remenem bé i deixem que es torri una mica, només 4-5 minutets.
7. Barregem la tinta amb el brou de peix.
8. Incorporem el brou de peix amb tinta a l'arròs.
9. En uns 20-25 minuts ja tindrem fet l'arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada