dijous, 16 d’abril del 2015

OSSOBUCO DE GALL D'INDI AMB SALSA

Una equivocació va fer que arribés a casa una safata d'ossobuco de gall d'indi, així que no quedava cap més remei que trobar una bona recepta i portar-la a terme. Buscant i rebuscant per la web en vaig trobar una que em va agradar força i era senzilleta, de la pàgina web de Cocina y postres fáciles. Aquí la teniu!!

INGREDIENTS:
2 safates d'ossobuco de gall d'indi comprades a l'Àrea de Guisona.
2 cebes.
1/2 porro.
2 tomàquets madurs.
2 pastanagues.
2 dents d'all.
1 got de vi de Jerez.
2 gots de brou de carn.
Farina.

PASSOS:
1. Salpebrar l'ossobuco, passar-lo per la farina i daurar-lo a la cassola. Quan estiguin daurats reservar-los.
2. A la mateixa cassola posar la ceba tallada a trossos i el porro picat. Sofregir una miqueta i afegir l'all picat, les pastanagues en rodanxes i els tomàquets pelats i tallats a trossos. Sofregir-ho tot plegat i afegir la copa de vi.
3. Remoure i afegir l'ossobuco. Afegir aigua fins a cobrir la carn.
4. Afegim una mica de sal i ho deixem bullir a foc suau fins que la carn sigui tova.
5. Un cop la carn està feta, retirar-la amb compte i passar el minipimer per les verdures.
6. Tornar a ajuntar-ho tot i a menjar.

Està boníssim!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada