dilluns, 25 de gener de 2016

XARRUP D'ESCALIVADA AMB FORMATGE


Tinc pendent fer unes quantes entrades dels menjars que vaig anar fent per festes, així que aniré pujant algunes de les coses que més èxit van tenir.

En primer lloc volia fer menció a la Pilar. La Pilar és una companya de feina que també li agrada la cuina i que em va donar aquesta idea que tant va agradar. Són uns xarrups d'escalivada, ben fàcils de fer i que es poden deixar preparats amb antelació, i això va molt bé per quan es té molta feina!!


INGREDIENTS:

Albergínies.
Pebrots vermells.
Formatge Mascarpone.
Formatge de cabra.

PASSOS:
1. En primer lloc fem una escalivada amb les albergínies i els pebrots. Jo normalment a casa la faig al forn, empastifo les verdures amb oli i les poso al voltant d'una hora al forn.
2. Una vegada la verdura escalivada la pelem, li traiem les llavors i la triturem, per separat, fins que ens quedi una pasta semilíquida.
3. Escalfem els formatges al microones i fem una barreja dels dos.
4. Posem les tres masses, pebrot, albergínia i formatge en una mànega pastissera i anem omplint els gots de xarrup.
5. Ja muntat ho posem a la nevera per que agafi cos i ho traiem una mitja horeta abans de menjar.

Què aprofiti!!

2 comentaris:

  1. Bona nit,Quina temperatura li poses al forn.?

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Hola Àngels, el forn el poso entre 200 i 220º aproximadament una hora.

      Suprimeix